iPhone 7 en 7 Plus

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus, het nieuwe paradepaardje van Apple zit vol met vernieuwde technologie maar zit in een herkenbaar jasje. De nieuwe camera en prestaties van de iPhone 7 zijn zeer sterk verbeterd, maar qua design of wel het aanzicht zijn nauwelijks aangepast ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 6S, de opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6 plus.
Zoals bijna ieder nieuw product van Apple werd ook de iPhone 7 tijdens een Apple-event onthuld, op 7 september 2016 werd de wereld voorgesteld aan de nieuwe iPhone 7.

Processor

Het toestel introduceert een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger waaronder een Apple A10 Fusion-processor, M10-coprocessor en een snellere grafische chip. De opslagcapaciteit is nu 32GB, 128GB en 256GB.

Mobiel-nl

Camera

Verder zijn de camera’s aan voor- en achterzijde van het toestel sterk verbeterd. We zien nu dat er twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde van de iPhone 7 zijn gemonteerd waarvan één een wijde hoek heeft en de ander een telelens is.
De camera aan de voorzijde is verbeterd met een camera van 7 megapixel in plaats van de 5 megapixel zoals zijn voorganger de iPhone 6S had.

Daarbij komt nog eens dat de iPhone 7 met een quad-led True Tone flitser, lichaam- en gezichtsherkenning en een groter kleurbereik voor foto’s en Live Foto’s is uitgerust dan zijn voorganger.

 Refurbished iPhone 7 Plus kopen Accu

De accu van jou smartphone kan nooit lang genoeg meegaan, en telkens als je een bericht van je vrienden wilt beantwoorden stopt de accu ermee.
Volgens Apple ligt de batterijduur van de nieuwe iPhone 7 Plus een uur hoger dan die van de iPhone 6S Plus.

Koptelefoon

De koptelefoonaansluiting is verdwenen van de nieuwe iPhone 7 Plus versie en indien je toch gebruik wilt maken van een koptelefoon dien je een versie te gebruiken welke via de lightning-poort aangesloten dienen te worden of je moet een adapter gebruiken of zelfs draadloze koptelefoons. Daartegenover is de iPhone 7 Plus wel voorzien van stereo speakers.

Waterdicht

In tegenstelling tot zijn voorganger de iPhone 6S Plus is de nieuwe iPhone 7 Plus voorzien van een IP67 certificaat en dus WATERDICHT !
 Refurbished iPhone 7 Plus kopen